=>Vásárlási információk
Vásárlási információk

Vásárálási információk

A webáruházunkban és az áruházunkban található termékskála nem minden esetben fedi egymást, és az alkalmazott árak is eltérhetnek! Áruházaink akciói a főoldalon található "akciós szórólap letöltése " alatti fileben tekinthető meg és áruházainkban megvásárolható. A webáruház termékei és árai az egyes menüpontoknál, a termékeknél vannak feltüntetve. Törekszünk a pontos képi megjelenítésre, a termékek jellemzőinek pontos leírására.  Az esetleges pontatlanságokért azonban felelősséget nem vállalunk, így kérjük az egyes termékekkel kapcsolatban keressék meg a gyártók weboldalát is, a pillanatnyi készletről pedig ügyfélszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni. A termékek mellett megjelenő vételár mindíg a bruttó Áfát tartalmazó vételár.

 

Az online módon (elektronikusan) kötött szerződés távollévők között kötött szerződésnek minősül, amely szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató nem iktatja azt, és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

A szerződéskötés nyelve a magyar.

 

 Szállítási, fizetési feltételek

A webáruházban szereplő termékek pontos kiszállítási díjait az adott terméknél találja meg. Kérjük a megrendelésnél a megfelelő kiszállítási helyet jelölje meg, így a kiszállítási tarifa is rákerül a megrendelésére.

A szállítás teljesítésének helye, emeleti szállítás:
A logisztikai kolléga és a futárszolgálat megbízatása minden esetben az Ön házának kapujáig, társas - panelház esetén a földszinti bejáratig szól.
Külön kérésre ügyintézőnknél lehetőség van emeleti kiszállítást is megrendelni, melynek díjáról egyeztetni kell.
A szállítás általában munkanapokon 8-17 óra között történik, pontos időmegjelölés nélkül.
Amennyiben a készülék van raktáron cégünknek, úgy a megrendeléstől számított 8 napon belül vállaljuk a kiszállítást, amennyiben nincs raktáron, úgy kollégánk fogja tájékoztatni a várható kiszállítási időpontról.


Áruátvétel:

Lehetőség szerint kérjük, hogy a csomagot a helyszínen bontsa ki, ellenőrizze a termék sértetlen állapotát és az esetleges tartozékok meglétét, majd ezután írja alá az áruátvételi jegyet.
Amennyiben a csomag kibontására nincs lehetőség, úgy kérjük ellenőrizze kívülről a csomag állapotát és bármilyen külső sérülést lát a csomagoló anyagon, azt az áruátvételi jegyen rögzítse, mivel egyéb esetben sérülés miatti reklamációt nem tudunk elfogadni!


Csomagolás:

Külön csomagolási díjat nem számítunk fel.


EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK:

Elektronikai hulladék elszállítás:
Amennyiben Ön le szeretné adni a régi készülékét, ezt új készülék vásárlásakor ingyen elszállítjuk. A szolgáltatás igényét kérjük a rendelés feladásakor jelezze! Felhívjuk figyelmüket, hogy futárszolgálattal történő szállítmányozás esetén nem minden esetben van lehetőség az ingyenes szolgáltatásra, amennyiben nem elérhető a szolgáltatás, arról munkatársunktól visszajelzés fog érkezni!

Garancia, mi a teendő termék meghibásodás esetén:
Amennyiben a terméke 3 napon belül hibásodik meg, illetve beüzemelési nehézség merül fel, kérjük hívja ki a területileg illetékes szakszervízt.
Amennyiben a hibát, esetleg beüzemelési nehézséget a szervízes kolléga a helyszínen el tudja hárítani, úgy további teendő nincsen, amennyiben a készülék rossz, úgy kérjük kérje a szervízes kollégát jegyzőkönyv kiállítására a hibáról, majd értesítse munkatársunkat. Ebben az esetben gondoskodunk a cserekészülék díjmentes ki, illetve a rossz készülék díjmentes elszállításáról!
A termékek jellemzően a márkaképviseletek által ellátott országos garanciával rendelkeznek és ezután az esetleges javításokat, alkatrész igényeket a márkaszervízek bonyolítják. Amennyiben a márkaszervízekkel bármilyen elintézetlen ügy merülne fel, természetesen kereshetik cégünket is!

Vásárlástól való elállás:

Vásárlástól való elállás: Önnek a megrendelés után, de a kiszállítás előtt joga van elállni a vásárlástól, minden következmény és indoklás nélkül. Ilyen igény esetén kérjük jelezze kollégánknak a +36-20-5600-115  telefonon, vagy e-mailben: rendeles@elektrokapitany.hu. A kiszállítást követő 8 munkanapon belül joga van a vásárlástól elállni abban az esetben, ha a terméket a webáruházunkban rendelte meg.

Amennyiben a termék eredeti bontatlan csomagolásban található és azt cégünk részére visszaküldi, akkor a vételár összegét cégünk 8 napon belül utalja vissza.

Amennyiben a vásárló a terméket már használta és nem tudja azt hiánytalan csomagolásban visszaszolgáltatni az eladónak, akkor a vevő köteles a terméket szállításra alkalmas módon becsomagolni. A visszaszállítás során felmerült esetleges károk nem az eladót terhelik.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk, a vevőt terhelik.

Amennyiben a terméket cégünk szállítja vissza, a szállítás díja: 10 000.- azaz Tízezer Ft.

A vételár összegét cégünk a hatályos jogszabályoknak megfelelően 30 napon belül utalja vissza, csökkentve azt a fenti felmerülő költséggel.

Cégünk technikai okokból postai csomagokat nem tud fogadni, így kérjük, hogy előre egyeztessen a visszaszállításról.

Az elállási jogról bővebben a 17/1999 - es kormányrendeletben olvashat.

 


Vonatkozó jogszabályok:

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
- Fontos tudnivalók a 2003. november 22. előtt és november 22-től vásárolt kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban

Adatvédelmi nyilatkozat:
A www.elektrokapitany.hu weboldal üzemeltetője 2009. augusztus 1.-től az Elektro Trade Technik KFT. Az Elektro Trade Technik KFT a weboldalon vagy vásárláskor gyűjtött adatokat a vonatkozó adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. Az összegyűjtött adatokat a jogszabályban előírt módon kezeli, azokhoz illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá, az adatokat 3. fél részére nem szolgáltatja ki.

Áruházunk az árváltozás jogát fenntartja!

Cégünk adatai:

Név: Elektro Trade Technik KFT
Cím: 5130 Jászapáti, Kossuth L út 7.
Adószám: 14828579-2-16
Cégjegyzékszám: 16-09-011208 (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei cégbíróság által nyilvántartásba véve)
e-mail: info@elektrokapitany.hu

Az Elektro Trade Technik KFT 2009. augusztus 1.-től üzemelteti az Elektro Kapitány Műszaki Webáruházat.

A 2009. július 31.-ig értékesített termékek garanciális feltételeiről érdeklődjön a JÓTÁLLÁSI JEGYEN  feltüntett garanciaviselőnél vagy importőrnél.Kövessen minket a twitteren!
SupportChatOLE